PADI OPEN WATER DIVER/ PADI JUNIOR OPEN WATER DIVER

PADI OPEN WATER DIVER

PADI JUNIOR OPEN WATER DIVER

 

Open Water diver reprezinta primul nivel de certificare, cel mai popular curs. Milioane de persoane au descoperit minunile subacvatice cu ajutorul acestui curs, recunoscut international

Padi Junior Open Water este destinat persoanelor cu varste cuprinse intre 10 si 15 ani. Odata cu implinirea varstei de 15 ani PADI Junior Open Water Diver devine PADI Open Water Diver

Adancimea maxima de scufundare pentru OPEN WATER DIVER este de 18 metri. Adancimea maxima de scufundare permisa pentru Junior OPEN WATER DIVER este de 12 metri pentru varsta de 10 si 11 ani si 18 metri pentru 12-15 ani.

Certificarea este valabila numai pentru scufundari cu insotitor , in conditii de ape deschise – exclus pesteri , epave sau orice fel de conditii care ar putea impiedica iesirea directa la suprafata.

Conditii:

Minim 10 ani impliniti la data inceperii cursului

Stare de sanatate buna (declaratie pe proprie raspundere , adeverinta medicala-apt pentru sporturi subacvatice)

In cazul minorilor este necesar acceptul tutorelui legal

Preturi si costuri: Preturi si costuri

In pret nu este inclus costul deplasarii/cazarii la Marea Neagra (un weekend)Pretul include:

-Accesul la locatiile scufundarilor (bazin si Marea Neagra)

-Echipamentele necesare si butelia cu aer

-Instructorul PADI

-Cheltuielile cu eliberarea certificatului international si taxele catre PADI (de unde si imposibilitatea rambursarii integrale)

Atentionare:

Scuba Divingul este considerat un sport extrem. Desi Instructorul va lua toate masurile rezonabile de siguranta conform standardelor PADI, ranirea sau chiar decesul pot surveni. Orice activitate se va desfasura numai sub supravegherea si sub indrumarea Instructorului. Instructorul poate decide in orice moment eliminarea unei persoane din cadrul oricarei activitati desfasurate sub supravegherea sa. In aceste cazuri, se restituie 50% din contravaloare .

  acasa

Bookmark the permalink.

Comments are closed.