Despre noi

Activitati subacvatice, scoala de scafandri, cursuri de SCUBA diving in Iasi

In anul 2006 am fost initiat in tainele scufundarilor si m-am indragostit de lumea subacvatica.

Dupa ani de scufundari si experiente diverse, am legat prietenii stranse cu scufundatori din toata tara si chiar din Iasi.

Ideea de a infiinta o scoala de scuba diving in Iasi s-a legat treptat, treptat pana cand, am prins curaj s-o pun in aplicare.

In general , ideea unei scoli de diving, a unui centru de scufundari in Iasi, a fost intampinata cu o fraza standard: scufundari in Bahlui?! Raspunsul meu a fost acelasi: scufundari oriunde!

Si astfel Centrul de actvitati subacvatice IASI a fost infiintat din pasiune, pentru a promova raspandirea scufundarilor de agrement in zona Moldovei.  SCUBA-divingul este unul din cele mai frumoase sporturi  existente. O alta lume , minunata , deosebita ne asteapta la orice scufundare, o lume prezenta in orice apa, de la lacuri la recifuri tropicale.

Produsul finit trebuie sa fie un scafandru constient de capacitatile dar si de limitarile sale, un scafandru cu care sa te scufunzi cu placere si pe care te poti baza. Un scafandru de calitate, care sa ne faca mandri oriunde s-ar scufunda si cu oricine s-ar scufunda, un scafandru cu sare pe buze si zahar in suflet.

In acest scop organizam, cursuri de scafandri recreationali , certificate international NAUI (NAUTICAL ASSOCIATION of UNDERWATER INSTRUCTORS ) si o gama completa de antrenamente pentru scafandrii brevetati cum ar fi

-cautare si recuperare

-scufundare din ambarcatiune

-explorare si cartografiere

-navigatie subacvatica

-scufundare de noapte

-scufundari la epave (fara penetrare, in cazul in care scafandrul nu este certificat pentru aceasta)

Datorita pozitionarii geografice,  modulul teoretic se face la Iasi, iar modulul practic se desfasoara intotdeauna la Marea Neagra.

Comments are closed